Interieurbouw

Interieurbouw

Hekker werkt met een team van ervaren meubelmakers met een hoge verantwoordelijkheid. Onze vakmensen werken hun projecten zelfstandig uit van tekening tot assemblage, waardoor de detaillering tot op de millimeter nauwkeurig verwerkt kan worden.

Hekker draait vooral projecten uit het hogere segment. Ook dit is een onderdeel van ons groeiproces geweest. Je ontwikkelt jezelf en de lat komt steeds hoger te liggen. Hierdoor kunnen wij onze klanten uit de high end hospitality markt, waaronder horeca en hotels, optimaal voorzien.

Horeca en sanitair op o.a. de luchthaven Schiphol, hotelprojecten, particulieren, kantoorinrichtingen en vooraanstaande horeca. Dat zijn de vijf pijlers waarmee Hekker zich weet te onderscheiden. Hekker werkt 90% voor- en met gerenommeerde architecten. Niet alleen als interieurbouwer, maar vooral het verzorgen van turn-key projecten: van concept tot oplevering.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×