Montage

Montage

Vanwege de diversiteit van projecten die Hekker uitvoert en de toenemende eis om snel te kunnen schakelen, werken wij met een groep eigen monteurs en diverse zelfstandige monteurs. Onze monteurs hebben de beschikking over een volledig uitgerust wagenpark, voorzien van alle benodigde gereedschappen en de mogelijkheid voor middelgrote transporten. Voor de grotere projecten maken wij gebruik van opslag containers. Hierdoor hebben we de mogelijkheid projecten die gereed zijn op de juiste omstandigheden op te slaan en te transporteren naar het project.

Onze voormannen op locatie zijn het gezicht van Hekker tijdens montage en nemen graag het voortouw in het begeleiden en aansturen van alle andere partijen waar nodig. Omdat Hekker zich in het hogere segment begeeft, kiest het daar ook gericht zijn leveranciers op uit. Zo werken we samen met onderaannemers die topkwaliteit leveren, innovatief zijn en kennis hebben van de nieuwste trends. De prijs is daarbij niet bepalend, maar wel het totaalplaatje.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×