Europees Sociaal Fonds

Europees Sociaal Fonds

· Hekker Interieurbouw beter gestructureerd te werk.

· Quick Response Management heeft hier zeer toe bijgedragen.

Hekker Interieurbouw was zoekende hoe de bedrijfsstructuur zodanig verbeterd kon worden dat mede hierdoor de efficiency, effectiviteit en algeheel welzijn van de medewerkers tot een hoger niveau gebracht kon worden.

Het uitgangspunt was dat dit zich diende te vertalen in een verhoogd werkplezier voor alle medewerkers door een nog meer duidelijke structuur en hierdoor uiteindelijk het behalen van verbeterde financiële resultaten.

QRM staat voor het denken in tijd i.p.v. enkel te sturen op kosten.

Voor alles staat dat binnengekomen opdrachten met zo min mogelijk verlies aan tijd zo vlot mogelijk door de organisatie heen worden geloodst waarbij het werken in cellen c.q. projectteams leidt tot verhoogde resultaten in alle opzichten.

De directie, leiding en management en alle functiegroepen zijn hier uiteraard een essentieel onderdeel van en zeer bepalend voor een beter verloop van opdrachten en verhoging van productiviteit en welzijn van de medewerkers.

Binnen alle functiegroepen zijn de medewerkers van Hekker ingedeeld in teams en worden aangestuurd door teamleiders die de productie en montage doelen kennen en bewaken waarbij men zorgt voor overzicht, workflow en de kwaliteit bewaakt van de projecten.

Dit betekent dat de verantwoordelijke medewerkers volgens een schema worden gebrieft over klanten, taken, doelstellingen en planning zodat er een gezamenlijke missie wordt gerealiseerd.

Het positieve, merkbare gevolg is dat ad-hoc situaties en andere verstorende factoren bewust worden benoemd en tot het minimale worden beperkt in de communicatie, zowel binnen de interne als externe organisatie.

Een win-win situatie voor zowel de organisatie als haar medewerkers en uiteindelijk de klanten van Hekker Interieurbouw die hierdoor met hogere kwaliteit in dienstverlening en product worden bediend.

Hekker Interieurbouw heeft een duidelijke missie voor ogen, vertaalt dit in verbeterde bedrijfseconomische strategieën en is vastbesloten dit traject te blijven innoveren.

 

 

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×