Over ons

Visie

HEKKER staat voor vakmanschap. Voor heldere communicatie, korte lijnen en snel schakelen. Al ruim 35 jaar hebben we voor en met duizenden klanten samengewerkt, meer dan duizenden producten gemaakt, die miljoenen mensen gebruiken. We zijn gepokt, gemazeld en leren elke dag weer. We zijn niet puur een productiebedrijf, we zijn goed in engineering, goed in het oplossen van complexe interieur vraagstukken. We denken in millimeters en coördineren, structureren en monteren vakwerk. We werken veel complexe werken uit van ontwerp -en architectenbureau’s. HEKKER is een verlengstuk op een ontwerp en een brug tussen concept en realisatie. We zijn gewend om een concept door te ontwikkelen en rationeel mee te denken in esthetische oplossingen. We zijn een full-concept specialist in interieurbouw en afbouw, rekeninghoudend met de sfeer en de doelstelling van het concept van de opdrachtgever.

Projecten

HEKKER is een specialist in brede hospitality, hotels, kantoren, particulieren en hospitality & sanitaire voorzieningen voor luchthavens. We werken veel samen en voor diverse architectenbureau’s, coöperaties, contractpartners binnen de Schiphol group en voor de particulieren markt. HEKKER richt zich op specifieke markten omdat specialistische kennis een belangrijke ergonomische en esthetische waarde toevoegt in de vertaalslag van design naar oplevering. Op 3000 m2 huisvest HEKKER zijn afdelingen projectcoördinatie, engineering, de machinale, en de assemblage. We zijn een middelgrote organisatie met ervaren rotten in het vak met een gerenommeerde vakopleiding. Daarbij hebben we een groot en flexibel netwerk met vakmensen. We zetten ons iedere keer maximaal in om interieurverbouwingen succesvol op te leveren.

Hekker sinds 1983

HEKKER bestaat uit directieleden Ron Hekker & Edwin Laarman. Beiden hebben ruimschoots hun sporen verdiend in de interieurbouw. De organisatie is opgericht in 1983 door Nico Hekker in Sassenheim, waarmee HEKKER-kwaliteit geboren en getogen is. Ron Hekker en Maryn Hekker zijn als zijn kinderen later het bedrijf komen versterken met hun specifieke vakgebieden in interieurbouw en interieurarchitectuur. HEKKER vormt met zijn medewerkers een intelligente organisatie die de realisatie van een plan naar een hoger niveau tilt door een schat aan ervaring. Voor en in het productieproces, is de kennis en kunde van onze meubelmakers van onmisbaar belang voor de kwaliteit die we leveren.

QRM organisatie

We werken binnen HEKKER met een organisatiemodel genaamd QRM. Dit staat voor Quick Response Manufacturing en is een bedrijfsstrategie die tot doel heeft bedrijfsresultaten te optimaliseren door het verhogen van de reactiesnelheid en de flexibiliteit van organisaties. Bij QRM draait alles om tijd. Het succesvol implementeren van QRM betekent dat er tijdwinst is geboekt in – en vooral tussen –  alle fasen van een proces (van order aannemen tot afleveren). QRM leidt tot drastische doorlooptijdverkorting in de hele keten. Het maakt werken sneller en slimmer.

Inhoudelijk is dit een methode waarin onze mensen projectteams vormen die onder eigen supervisie en met eigenaarschap een project realiseren van planning tot montage. Dit heeft invloed op de bedrijfscultuur waarin plezier, ambitie, en het delen van kennis gekoesterd word. Zo helpen we elkaar duurzaam groeien.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×