project: OurDomain Amsterdam locatie: Amsterdam Opdracht: Interieurbouw, Montage, Projectcoördinatie oppervlakte: 1000 hoofdmaterialen: Hout, Staal, Tegels, Glas, Gietvloeren, HPL, LED, Beton, Stoffering, Spuitakoestiek ontwerp:

OurDomain Amsterdam

OurDomain Amsterdam South East is door Greystar, net als OurDomain Diemen, ontwikkeld voor de nieuwe generatie ‘metropolitanen’. Het concept living as a service speelt daarmee in op de lifestyle van deze starters, studenten en young professionals en hun behoefte aan betaalbaar en service gericht wonen. In het ontwerp dat is gemaakt door Pubblik Vos was het bij elkaar brengen van mensen het uitgangspunt. Main focus was dat ze hebben gezocht naar de balans tussen ‘samen zijn en alleen zijn’ en een variatie tussen functie en vorm. De begane grond vormt het sociale hart om te studeren of spelletjes te spelen. Maar ook om te ontspannen of een voetbalwedstrijd te kijken. Er kan muziek gemaakt worden en geluisterd in een speciale ruimte. En al deze ruimtes krijgen hierdoor een functie als ontmoetingsplek. Hekker heeft het interieurbouw werk en montage geleverd van een groot deel van dit interieur op maat.

(tekst door: Pubblik Vos Crafting Value)

 

Meer Projecten

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×