Diensten

HEKKER DIENSTEN

HEKKER kan direct vanaf de ontwerpschets een professionele vertaalslag maken naar productie. Wij nemen de verantwoordelijkheid over de coördinatie van bouwkundige, interieurbouw en installatie werkzaamheden. Onze diensten liggen breed, maar beginnen en eindigen bij het handhaven van het concept aangeleverd door (interieur)architecten, doorontwikkeld en uitgedacht door projectmanagement, werkvoorbereiders, en specialistische interieurbouwers.

In samenwerking met de aangestelde architect word het concept doorontwikkeld en geëngineerd in geavanceerde 2D en 3D CAD systemen. Werktekeningen worden opgebouwd met exacte maatvoeringen voor computergestuurde zaagmachines en CNC-freesmachines. Bij akkoord van de werktekeningen start de productie. Automatisering en vakmanschap worden gecombineerd om een hoog afwerkingsniveau te kunnen behalen. HEKKER hecht waarde aan kwaliteit en service.

Na oplevering en gebruiksname van het interieurconcept is eventuele snelle service belangrijk en staat HEKKER hiervoor garant.

HEKKER ontwikkelend en maakt een interieur-experience binnen deze diensten

(1) Projectcoördinatie | (2) Engineering | (3) Productie | (4) Montage | (5) Service

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×