Projectcoördinatie

Projectcoördinatie

HEKKER is in het 38 jarig bestaan gegroeid van enkel interieurbouw naar een full concept interieur organisatie. Hierin gaat het niet enkel meer om het leveren van hout of staalwerk, maar het compleet begeleiden van projecten van ruwbouw tot oplevering. Of het nu gaat om bouwkundige installaties, vloeren & wandafwerking tot het stylen van kunstplanten, HEKKER heeft de kennis en kunde in huis om projecten in alle vormen en maten te begeleiden.

HEKKER is een organisatie met een engineeringskracht en smaak voor interieurs. Sinds 2018 hebben wij ons ook thuis gemaakt in het leveren van een breed aanbod merken van wallpapers & raambekleding-decoratie. Dit vooral om de hotel en de particuliere markt nog beter van dienst te kunnen zijn ten behoeve van het aanbieden van full concept projecten.

Een goed voorbeeld waar het allemaal mee begon zijn de totaalprojecten die Hekker al sinds 1995 verricht voor de luchthaven Schiphol. Hier verzorgen wij alles op het gebied van hospitality en publieke ruimtes, zowel voor als achter de douane. Van casco beton tot compleet draaiend restaurant. Werken op een luchthaven blijft een vak apart. Niet iedere projectbouwer wil of kan dat. We hebben met strenge eisen te maken. Na 25 jaar kennen onze mensen de luchthaven en haar regelgeving van haver tot gort. Daarom hebben wij ook een vast bouwteam op deze unieke locatie. Is deze kennis er niet, dan groeit een project al snel uit tot een nachtmerrie. Met nieuwsgierigheid, leergierigheid en ervaring is HEKKER geslepen tot de organisatie die we nu zijn en geschikt is om luchthaven Schiphol van dienst te zijn.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×