Projectcoördinatie

Projectcoördinatie

Hekker is in het bijna 40 jarig bestaan gegroeid van enkel interieurbouw naar een turn-key organisatie. Hierin gaat het niet enkel meer om het leveren van hout of staalwerken, maar het compleet begeleiden van projecten van ruwbouw tot oplevering. Of het nu gaat om bouwkundige installaties, vloeren & wandafwerking tot het leveren van walcovers & schilderwerken, Hekker heeft de kennis en kunde in huis om allerlei projecten te coördineren en turn-key op te leveren.

Een goed voorbeeld waar het allemaal mee begon, zijn de totaalprojecten die we al sinds 1995 doen voor de luchthaven Schiphol. Hier verzorgen wij alles op het gebied van hospitality en publieke ruimtes, zowel voor als achter de douane. Van casco beton tot compleet draaiend restaurant. Werken op een luchthaven blijft een vak apart. We hebben met strenge eisen te maken. Niet iedere projectbouwer wil of kan dat. Na 25 jaar kennen onze mensen de luchthaven en haar regelgeving van haver tot gort. Daarom hebben wij ook een vast bouwteam op deze unieke locatie. Is deze kennis er niet, dan groeit een project al snel uit tot een nachtmerrie. Met leergierig zijn, de lat hoog leggen, en inmiddels veel werkervaring, is onze organisatie geslepen tot hoe we zijn en geschikt om de luchthaven Schiphol van dienst te zijn.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×