Afbouw realisatie

Afbouw realisatie

Een interieurbouwer die denkt als een aannemer. Het wordt in de bouwwereld steeds belangrijker. Juist door anders te denken, probeert HEKKER zich op unieke wijze in de markt te profileren. Door als hoofdaannemer de afbouw te voorzien kunnen wij de verantwoordelijkheid pakken in planning & afwerkingsniveau. We zijn een totaal-ontzorger voor onze klanten.

Het coördineren van projecten waar veel andere partijen bij betrokken zijn en waar meerdere planningen en werkzaamheden elkaar overlappen is geen eenvoudige klus. Daardoor hebben we diverse bondgenootschappen met bouwpartners en interieur leveranciers en door goed contact te hebben kan men op elkaar bouwen. We stellen elkaar ook aan partijen voor waardoor constructieve bestuivingen van zakenrelaties zijn ontstaan. Als interieurbouwer en aannemer willen wij graag bepalend zijn in de planning en dankzij de kwaliteitsproducten van bouwpartners en hun goede relaties, lukt dat goed.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×